OVER ONS

Algemene Project Service is gespecialiseerd in zeer veel uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van bouw, groen en facilitair. Wij staan dan ook niet voor niets bekend als bijzonder allround en veelzijdig: dankzij een team van vakbekwame, eigen specialisten én onze samenwerking met andere partijen zijn wij tot vrijwel alle werkzaamheden in staat.

Onze gedreven mensen zijn allen gespecialiseerd binnen hun eigen vakgebied en zetten zich dagelijks 100% in om onze diensten te leveren. Stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak, die naast veel praktijkervaring ook een schat aan expertise in huis hebben.

ONS TEAM

Eric Floris
Manager

Hans Mijnster
Senior Project leider

Nico van Wilgen
1e monteur

Ronald Hendricks
1e monteur

PROFESSIONALITEIT EN KWALITEIT

U kunt er zeker van zijn dat het gerealiseerde eindresultaat niet alleen mooi en functioneel is, maar ook nog eens toekomstgericht. De producten en diensten die wij leveren en de materialen die wij gebruiken zijn van hoogstaande kwaliteit. Waar wij aan beginnen, ronden we af tot in de puntjes en naar volle tevredenheid van onze klanten. U kunt absoluut jaren met een zeker gevoel vooruit!

TRANSPARANTIE EN KLANTVRIENDELIJKHEID

Wat wij trouwens net zo belangrijk vinden als vakkundig en kwalitatief goed werk afleveren, is de manier waarop wij met onze klanten omgaan. Hoe u onze service ervaart.

Want echt goede service verlenen, kan alleen als er een open, transparante communicatie plaatsvindt. Onze medewerkers zullen u dan ook voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de werkzaamheden. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.