Over ons

Algemene Project Service is een typisch bedrijf dat van alle markten thuis is. U kunt bij ons terecht voor allerlei diensten die bijzonder uiteenlopend zijn. Ons dienstenpakket kan in drie verschillende categorieën worden ingedeeld, namelijk Bouw, Groen en Facilitair. Dankzij ons uitgebreide en veelzijdige team zijn we al jarenlang in staat allerlei diensten binnen deze categorieën uit te voeren. Ons team is samengesteld uit diverse specialisten met verschillende achtergronden, waardoor we uitzonderlijk allround zijn!

Onze kernwaarden

Bij APS zijn er vier verschillende kernwaarden die te allen tijde centraal staan. Professionaliteit is hier veruit de belangrijkste van; onze medewerkers voeren geen taak uit zonder dit aandachtspunt in het achterhoofd. Als wij eenmaal met een taak zijn begonnen stoppen we ook niet voordat deze voor de volle 100% is afgerond; dit houdt in dat, naast een mooi en functioneel eindresultaat, ook een toekomstgericht eindresultaat wordt gerealiseerd.

Onze professionaliteit is ook terug te zien in onze middelen, en daar komt meteen een andere kernwaarden om de hoek kijken: kwaliteit. Wij kunnen u garanderen dat de producten en diensten die wij leveren van hoogstaande kwaliteit zijn. Dit betekent dat u na onze werkzaamheden weer jaren vooruit kunt.

Een andere kernwaarde die bij ons hoog in het vaandel staat is transparantie. Bij APS hanteren wij een directe en open vorm van communicatie. Tijdens onze werkzaamheden zullen we continu contact met u blijven behouden waardoor u niet voor onverwachte verrassingen zult komen te staan.

Deze drie kernwaarden resulteren indirect tot onze laatste kernwaarde: klantvriendelijkheid. Wij vinden het niet meer dan normaal om hoge kwaliteit en goede service te verlenen aan onze klanten en daarom is onze mate van klantvriendelijkheid ook zo hoog.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via onze contactpagina. Onze medewerkers staan u graag te woord, neem dus snel contact met ons op!

Al onze diensten op een rijtje!

Aannemer

Alarmen

Bestrating

Bewaking

Blinderen van woningen

Bomen Kappen

CV installateur

Elektricien

Gevel-graffiti

Groenvoorziening

Hogedruk reineging

Interne verhuizing

Liften schoonmaken

Loodgieter

Mutatie woningen

Netbeheer

Onderhoud

Ontruimingen

Renovatie

Schilderwerk

Schoonmaak

Stalen deuren verhuur

Video beveiligingssysteem

Voorsloop