Bouw

Ook voor bouwwerkzaamheden kunt u bij Algemene Project Service terecht. Wij kunnen op dit gebied ontzettend veel voor u betekenen; in het verleden hebben wij al talloze bouwprojecten uitgevoerd en deze hebben we stuk voor stuk met veel plezier en passie afgerond. Ons team is veelzijdig en heeft veel in haar mars: werkzaamheden als schilderen, renoveren en slopen zijn ons niet onbekend. Kijk snel in ons portfolio op onze website om een impressie te krijgen van wat we allemaal in huis hebben, en wat we voor u en uw huis/pand kunnen betekenen!

Bouwwerkzaamheden door APS: passie en expertise

Ons team is zeer uitgebreid en heeft in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan. We gaan bij APS geen uitdaging uit de weg en we zetten ons altijd voor de volle 100% in. Deze ‘mouwen opstropen’-mentaliteit is misschien wel te danken aan ons: wij gaan liever met een probleem aan de slag in plaats van hier moeilijk over te doen. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Tijdens onze werkzaamheden kunt u erop vertrouwen dat we u voortdurend op de hoogte houden over alle ontwikkelingen. Wij draaien liever niet om problemen heen en zeggen altijd waar het op staat. Als wij tijdens onze werkzaamheden tegen onverwachte complicaties aanlopen stellen we onmiddellijk op de hoogte, waardoor u niet voor vervelende verassingen komt te staan. Transparantie vinden wij erg belangrijk en dat merkt u aan alles!

Meer informatie

Hebben we uw interesse inmiddels gewekt, of wilt u misschien meer weten? Dat is geen probleem: u kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier. Bij Algemene Project Service vinden we klantvriendelijkheid erg belangrijk en daarom zullen we u altijd snel te woord staan. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer u met brandende vragen of opmerkingen zit!

Al onze bouw diensten

Timmerwerk

Elektra

Riool

Kruipruimtes opschonen

Mutatie

Schilderwerk

Loodgieterswerk

Sloopwerkzaamheden

Renovatiewerk