Groen

Staat er tuinonderhoud op de agenda? Of wilt u uw bomen na al die jaren toch maar eens gaan kappen? Wilt u het buitenterrein van uw pand opvrolijken door middel van groenvoorziening? Het is allemaal mogelijk bij Algemene Project Service. Wij hebben een veelzijdig team in huis dat over verschillende, uiteenlopende specialiteiten beschikt; dankzij deze veelzijdigheid kunt u bij ons terecht voor veel groene taken.

In de loop der jaren hebben we al veel werkzaamheden mogen verrichten in verschillende soorten buitenterreinen. Deze buitenterreinen betroffen privégebieden, maar bijvoorbeeld ook bedrijfstuinen en buitengebieden van scholen. Wat uw situatie ook is: we kunnen u garanderen dat wij u hoe dan ook van dienst kunnen zijn.

Groene taken door APS

Wanneer u ons inhuurt voor werkzaamheden aan uw tuin of buitenterrein kunt u rekenen op kwalitatieve en bovenal functionele eindresultaten. We maken uitsluitend gebruik van de modernste en meest geavanceerde gereedschappen en materialen, waardoor efficiëntie en effectiviteit een garantie zijn. Ook zijn onze hoveniers en grondwerkers zeer deskundig. Uw terrein is bij Algemene Project Service is veilige en bekwame handen!

Onze werkwijze wordt door onze klanten omschreven als integraal. Dit is ook precies waar wij voor staan: we gaan te allen tijde toekomstgericht te werk zodat onderhoud in de toekomst veel minder snel nodig zal zijn. Als wij bijvoorbeeld groenvoorzieningswerkzaamheden hebben uitgevoerd plaatsen wij alles zo dat het nog maanden, al dan niet jaren meekan zonder onderhoud. Dat noemen wij professioneel en kwalitatief!

Meer informatie

Op onze website kunt u een portfolio vinden met daarin een aantal voorbeelden van groenprojecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Zo kunt u gemakkelijk een idee krijgen van onze capaciteiten en onze werkwijze. Wilt u meer weten, of heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op via ons contactformulier. We staan u graag te woord, zodat we snel een afspraak kunnen maken!

Al onze groene diensten

Groenbeheer

Kappen van bomen

Blokhutten

Vergunningen

Boomstronk frezen

Schuttingen

Bestrating

Houten poorten