GROEN

Heeft u plannen voor tuinonderhoud of voor het kappen van bomen? Mag het buitenterrein van uw pand worden opgevrolijkt door middel van groenvoorziening? Onze hoveniers en grondwerkers gaan graag voor u aan de slag!

Om welke werkzaamheden en welk soort gebied het ook gaat, alles valt of staat met professionaliteit en kwaliteit. En juist omdat onze werkwijze mede daarop gebaseerd is, is uw tuin of terrein bij ons team in zeer bekwame handen.

Wij garanderen veiligheid bij het kappen van bomen. Wij leggen een tuin of groenvoorziening precies zo aan, dat onderhoud in de toekomst minder snel nodig zal zijn. Wij maken ook nog eens uitsluitend gebruik van de modernste en meest geavanceerde gereedschappen en materialen, waardoor zelfs efficiëntie en effectiviteit niet uit het oog worden verloren.

In de loop der jaren hebben we al veel werkzaamheden mogen verrichten in verschillende soorten buitenterreinen. Deze buitenterreinen betroffen privégebieden, maar bijvoorbeeld ook bedrijfstuinen en buitengebieden van scholen.

WERKZAAMHEDEN

Bestrating

Bent u op zoek naar een stratenmaker met de beste prijs-kwaliteits- verhouding?

De juiste bestrating laten aanleggen in uw voor- of achtertuin van uw bestaande of nieuwbouw woning bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling die u met uw tuin voor ogen heeft.

Vergunningen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Schuttingen

Wilt u een schutting plaatsen?

Hoe hoog mag een schutting in de achtertuin of in de voortuin zijn? Heeft u een vergunning nodig of mag u ook zonder vergunning een schutting plaatsen? Wij geven u advies en kunnen u helpen bij de vergunning aanvraag.

Bomen kappen

Heeft u een boom die simpelweg in de weg staat? En u wilt deze graag weg laten halen? Het kappen van een boom is een moeilijke klus. Daarnaast moet de gekapte boom natuurlijk ook nog afgevoerd worden. Laat deze klus over aan een specialist die de boom veilig voor u kan verwijderen.

Groenbeheer

Naast het beheer van groen voor gemeenten, verzorgen we de groenvoorziening voor woningbouwverenigingen, industrieterreinen, bedrijfstuinen, recreatieterreinen, zorginstellingen, groen rondom appartementencomplexen en scholengemeenschappen.