FACILITAIR

Zet u ons in voor facilitaire werkzaamheden? Dan kunt u erop vertrouwen dat er betrokken en deskundige medewerkers voor u aan de slag gaan!  Een ervaren team met aandacht voor ú en uw specifieke vraag.

Wij onderkennen als geen ander het belang van de faciliteiten binnen uw pand of huis. Daarom verplaatsen wij ons helemaal in uw situatie en betrekken u nauw bij onze werkzaamheden middels onze transparante communicatie. Stuiten wij op extra mankementen in uw pijpleiding? Dan informeren wij u meteen en voeren nooit iets uit zonder uw expliciete toestemming.

Onze werkwijze is daarnaast duurzaam en toekomstgericht. Het is niet alleen ons doel om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen; we willen er ook zeker van zijn dat deze problemen niet meer terugkeren.

Ons facilitaire team, waarvan een aanzienlijk deel is gespecialiseerd in loodgieten, heeft op deze wijze al veel verschillende facilitaire taken naar volle tevredenheid uitgevoerd, waaronder verhuizingen, het blinderen van panden en netbeheer.

 

WERKZAAMHEDEN

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. 

Gevel en Graffiti reiniging

Grondige reiniging van vuil, aanslag en graffiti

Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag en andere ongemakken op gevels. Van vuil, aanslag tot de hardnekkigste graffiti.

Asbest werkzaamheden

Asbest saneren is een vak apart. APS B.V. werkt samen met professionele asbest saneerders die zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van asbesthoudende materialen.

Totaal schoonmaak

Wij voeren een compleet aanbod uit van schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Onze dienst richt zich op een efficiënte en zorgvuldige manier van schoonmaak voor het interieur en het exterieur van woningen en gebouwen.

Blinderen woningen

Wilt u leegstaande kantoren of woningen beter beschermen? Dan kunt u er voor kiezen om alle ramen en deuren te voorzien van stalen roosters, hout beplating. Een simpele maar effectieve oplossing die indringers buiten de deur houdt.

Verhuizingen

Verhuizen naar een nieuw kantoor is vaak een mooie stap voor uw bedrijf, maar vaak ook stressvol en tijdrovend. Wij nemen het stokje hier dan ook graag van u over.