Facilitair

Heeft u facilitaire werkzaamheden voor de boeg? Dan bent u bij Algemene Project Service absoluut aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid team in huis dat veel werkzaamheden op dit gebied voor u kan uitvoeren. Een aanzienlijk deel van dit team is gespecialiseerd in loodgieten en neemt jarenlange ervaring met zich mee, alsmede veel deskundigheid. APS heeft in de loop der jaren al veel verschillende facilitaire taken uit mogen voeren, waaronder verhuizing, blinderen panden, netbeheer. Op onze website kunt u eenvoudig een aantal voorbeelden van onze afgeronde projecten bekijken!

Facilitaire dienstverlening door APS

Wanneer u ons inhuurt voor facilitaire werkzaamheden (in welke vorm dan ook) kunt u rekenen op directe en transparante communicatie. Wij beseffen als geen ander dat de faciliteiten binnen uw pand of huis van groot belang zijn en daarom betrekken we u graag bij onze projecten. We houden u voortdurend op de hoogte zodat u achteraf niet tegen vervelende verassingen aanloopt. Als we bijvoorbeeld tegen extra mankementen in uw pijpleiding aanlopen verwittigen we u meteen en voeren we niets uit zonder uw expliciete toestemming. Transparantie is één van onze belangrijkste kernwaarden en hier zijn we trots op.

Wanneer we facilitaire werkzaamheden uitvoeren gaan we te allen tijde duurzaam te werk. Het is niet alleen ons doel om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen; we willen er ook zeker van zijn dat deze problemen (voorlopig) niet meer terugkeren. Deze toekomstgerichte werkwijze hanteren we al sinds onze oprichting en we zijn hier tot op de dag van vandaag nog niet van afgeweken!

Waar voor uw geld

Wanneer u ons inhuurt voor uw facilitaire werkzaamheden zullen wij er alles aan doen om uw problemen zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. Wilt u meer weten, of heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina!

Al onze facilitaire diensten

Totaal schoonmaak

Verhuizingen

Nuts beheer coördinatie

Slotenmaker

Gevel en Graffiti reiniging

Asbest werkzaamheden

Blinderen woningen

Verhuurklaar maken